Montse Estruch

NOTÍCIES



26-03-2012

Alimentaria 2012: Show-cooking de Montse Estruch a l'stand de Companyia General Càrnia

La cuinera Montse Estruch, propietària del restaurant El Cingle (Vacarisses), participa a Alimentaria 2012 amb una demostració de les creacions que ha ideat basant-se en una selecció dels productes i elaborats carnis que Companyia General Càrnia ofereix als professionals de la restauració i del canal Food Service.

Mini hamburgueses, steak-tartares, embotits d'elaboració artesanal, carpaccios, mandonguilles... Productes que es transformen gràcies al talent i la creativitat dels cuiners i que Companyia General Càrnia elabora i distribueix diàriament, adaptant-se a les necessitats específiques de la restauració i amb un servei a mida per a cada tipus de client.

La Montse Estruch ens demostrarà que, amb imaginació i sensibilitat, els productes de cost moderat també es poden transformar en alta gastronomia.
 




C/ Longitudinal 5, nº 93 MERCABARNA · 08040 Barcelona
Tel. +34 93 556 48 08 · Fax +34 93 556 48 22