Instal·lacions Companyia General Càrnia

PRESENTACIÓCOMPANYIA GENERAL CÀRNIA neix de la unió de dues empreses familiars, CarnSalas i Carns Tonijuan, amb més de 80 anys d'experiència en el món de la carn.

L’any 2004, la companyia creix amb la incorporació del negoci de Carns Puigbó, referent de la distribució de carn per l’hostaleria a Barcelona. Des de llavors, l’àrea de Restauració de COMPANYIA GENERAL CÀRNIA opera sota la marca Puigbó-Càrnia.

Establerta a Mercabarna, centre neuràlgic de la distribució alimentària catalana, COMPANYIA GENERAL CÀRNIA disposa de 8.000 m2 d'instal·lacions pròpies d'avançada tecnologia, així com 2.500 m3 addicionals de cambres frigorífiques i de congelació. La situació d'aquestes instal·lacions, dins la unitat càrnia de Mercabarna, evita que s'interrompi la cadena de fred i permet assolir els nivells òptims en el tractament i la conservació de la carn.

L'equip de professionals, amb anys d'experiència en el sector, que gestiona cadascuna de les tres àrees de COMPANYIA GENERAL CÀRNIAEscorxador, Distribució i Restauració—, s'ha marcat un sol repte: oferir la màxima qualitat, regularitat i servei als nostres clients.

Companyia General Càrnia és col·laboradora de:

Fundació Banc dels AlimentsC/ Longitudinal 5, nº 93 MERCABARNA · 08040 Barcelona
Tel. +34 93 556 48 08 · Fax +34 93 556 48 22